Ειδικές Κατασκευές

/Ειδικές Κατασκευές

Οι Ειδικές Κατασκευές απαιτούν και Ειδικό Συνεργείο και κάθε χώρος έχει τις δικές του απαιτήσεις. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές που καλύπτουν απόλυτα το αρχιτεκτονικό σας σχέδιο. Ικανοποιούμε κάθε κατασκευαστική ανάγκη και προτείνουμε σχεδιαστικές και πρακτικές λύσεις.

Εξειδικευόμαστε στη κατασκευή Ξύλινων Εξέδρων Θαλάσσης, Οροφών με Ξυλεία Νιαγκόν, Ιρόκο, Μεραντι και Σουηδική, Καφασωτά ή Καλαμωτές για τον επαγγελματικό σας χώρο. Οσο για την κατοικία σας μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε επιθυμία σας είτε αφορά τον εσωτερικό είτε τον εξωτερικό σας χώρο. Κάλυψη Πισίνας με Ξυλεία Μεράντι, Διαχωριστικό με Bamboo ή Κήπου με Ξυλεία Νιαγκόν μέχρι Κάλυμμα Air Condition, Θερμοκήπιο, Τραπέζι Κήπου, Φράχτες, Πόρτες και Οροφές με Ξυλεία Καστανιάς και Κόντρα Πλακέ Θαλάσσης.

Προσδώστε στο χώρο σας μία πινελιά αισθητικής και χαλάρωσης μέσα από τις Ξύλινες Κατασκευές της εταιρείας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ. Η εμπειρία μας, η εξειδίκευση και το υψηλό επίπεδο των τεχνικών μας, αποτελεί εγγύηση ότι το αποτέλεσμα θα είναι άψογο ό,τι και αν μας ζητηθεί.