Πέργκολες

/Πέργκολες

Η πέργκολα είναι το στοιχείο της κατασκευής που φέρνει τους ανθρώπους σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Όταν σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε πέργκολες επιλέγουμε υλικά που συνδυάζουν το περιβάλλον του κτιρίου με το ίδιο το κτίριο.

Προσαρμόζουμε την κατασκευή στις κλιματολογικές συνθήκες και τον προσανατολισμό και δίνουμε μεγάλο βάρος στο πως θα παραδώσουμε ένα έργο υψηλής αισθητικής που θα το χαίρονται οι ιδιοκτήτες του για πολλά χρόνια.

Πέργκολες με Ξυλεία Νιαγκόν, Ιρόκο, Μεραντι και Σουηδική, με Bamboo ή και Τέντα δίνουν μία πινελιά μοναδικής ομορφιάς στην οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Πέργκολες κατασκευασμένες από την εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ κοσμούν εδώ και πολλά χρόνια εστιατόρια, bars, beach bars, χώρους εστίασης και τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι συνεργασίες της ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ με τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία στην Ελλάδα έχουν συμβάλλει στην ανάδειξη της δουλειάς των συνεργατών μας.

Εσείς απλά μας εκφράζετε τη σκέψη σας, το όραμά σας και εμείς δημιουργούμε μία κατασκευή ακριβώς όπως την έχετε φανταστεί!