Η Εταιρεία

/Η Εταιρεία

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1970 από τον Αντώνη Ελευθερίου με αντικείμενο τις κατασκευές από ξύλο.

Στα χρόνια που ακολούθησαν η δραστηριότητα αναπτύχτηκε και η εταιρεία εξελίχθητε σημαντικά προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευών σε στέγες – κεραμοσκεπές, πέργκολες και ειδικές κατασκευές. Σήμερα η Κάλλια Ελευθερίου,  διπλωματούχος Π. Μηχανικός με σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου και με εμπειρία είκοσι ετών, έχει συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης, προσαρμόζοντας τις πρακτικές υλοποίησης των έργων στις απαιτήσεις της εποχής.

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες, που μπορούν να υλοποιήσουν με επιτυχία κατασκευές υψηλών απαιτήσεων, ακολουθώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Έχουμε κατασκευάσει με μεγάλη επιτυχία έργα σε ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους εστίασης και σε κατοικίες.

Ειδικότερα, κατασκευάζουμε παραδοσιακές στέγες, σοφίτες, βεράντες και πέργκολες, ενώ οι δημιουργίες μας επεκτείνονται και στον τομέα των ειδικών κατασκευών, όπως decks, εξέδρες θαλάσσης και καλύψεις πισινών.
Δημιουργούμε έργα που αντέχουν στον χρόνο, για επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας, όπως χαλκό, ασφαλτικά κεραμίδια, αλλά και υλικά της αρεσκείας των πελατών μας, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα κορυφαίων ελληνικών και ξένων εταιρειών, που εμπορεύονται ή κατασκευάζουν δομικά υλικά.

Η εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Τα έργα που φέρουν την υπογραφή της εταιρείας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

Κάθε μας έργο κατασκευάζεται σε αρμονία με το αρχιτεκτονικού στυλ της περιοχής, στην οποία θα δημιουργηθεί. Οι δημιουργίες μας μπορούν να βοηθήσουν στην ανάδειξη ενός αρχιτεκτονικού σχεδίου, καθώς και να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης ενός νέου. Σκοπός μας είναι η παροχή πλήρους κάλυψης των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων των πελατών μας.

Κατασκευές - Εταιρεία
Ελευθερίου - Ειδικές Κατασκευές

Ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, το εξειδικευμένο και έμπειρο στο χώρο των κατασκευών ανθρώπινο δυναμικό και οι αυστηρές προδιαγραφές αντοχής και ασφάλειας των υλικών κατασκευής είναι όλα αυτά που μας έχουν καθιερώσει ως μια από τις πιο αποτελεσματικές και αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο.

Η επαγγελματική συνέπεια, η άριστη εξυπηρέτηση, η τεχνογνωσία, η απόλυτη ασφάλεια και η διαρκής υποστήριξη, –η οποία παρέχεται ακόμα και μετά την παράδοση του έργου-, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας, αποτελούν εγγύηση για κάθε έργο μας.

Η επιμονή μας στην ποιότητα και η σημασία που δίνουμε σε κάθε λεπτομέρεια, μας επιβάλλουν την επιλογή υλικών αρίστης ποιότητας, πλήρως ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, από αξιόπιστους προμηθευτές. Για τα είδη ξυλείας, τα οποία μας εξασφαλίζουν το άριστο αποτέλεσμα σε όλα μας τα έργα, καθώς και για τα στεγανοποιητικά και θερμομονωτικά, οι προμηθευτές μας είναι οι μεγαλύτεροι οίκοι παραγωγής υλικών πιστοποιημένοι με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας, υγιεινής του ανθρώπου και προστασίας του περιβάλλοντος. Τέλος, χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά χρώματα με βάση το νερό.

Ανεξίτηλη σφραγίδα στον τομέα της κατασκευής κεραμοσκεπών

Εκτός από την περιοχή της Αττικής αναλαμβάνουμε κατασκευές μικρών ή μεγάλων έργων σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους, σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με σεβασμό προς τους πελάτες μας.