Ξεκινώντας το 1970, με βάση το ταλέντο του Αντώνη Ελευθερίου στις κατασκευές από ξύλο, η εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ έχει εξελιχθεί σε μια σύγχρονη επιχείρηση που σχεδιάζει, υλοποιεί και εφαρμόζει στέγες, κεραμοσκεπές, πέργκολες και ειδικές ξύλινες κατασκευές εξαιρετικής ποιότητας. Οι λύσεις που προτείνουμε τόσο για επαγγελματικούς χώρους, HO.RE.CA, όσο και για ιδιωτικές κατασκευές ανταποκρίνονται ακόμα και στις πιο απαιτητικές προδιαγραφές, με αυστηρά κριτήρια ποιότητας, αισθητικής, κλιματικής υπευθυνότητας και, κυρίως, σεβασμού για τις ανάγκες των πελατών μας.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από καταρτισμένους, έμπειρους επαγγελματίες που υλοποιούν με απόλυτη επιτυχία κατασκευές πολύ υψηλών απαιτήσεων, ακολουθώντας με συνέπεια τα χρονοδιαγράμματα και τους προϋπολογισμούς των πελατών μας και προσθέτοντας έτσι αξία στις επενδύσεις τους.

Επικεφαλής της Εταιρείας σήμερα είναι η Κάλλια Ελευθερίου, διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου. Η πολυετής εμπειρία της έχει συμβάλει σημαντικά στις επιτυχίες της επιχείρησης, ενώ ειδικεύεται στην προσαρμογή των πρακτικών υλοποίησης των κατασκευών στις σύγχρονες προηγμένες απαιτήσεις.

Με μια μεγάλη ποικιλία έργων που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, στην εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ κερδίζουμε καθημερινά την εμπιστοσύνη των πελατών που απευθύνονται σε μας.

Επαγγελματική συνέπεια και άριστη εξυπηρέτηση
Καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες
Ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευών
Υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός

Αναλαμβάνουμε κατασκευές...

…μικρών ή μεγάλων έργων σε ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους.
ρωτήστε μας

Δημιουργούμε παραδοσιακές στέγες, σοφίτες, βεράντες και πέργκολες, καθώς και εξειδικευμένες κατασκευές, όπως decks, εξέδρες, καλύψεις σε πισίνες και άλλα. Τα έργα μας ξεχωρίζουν για τη μεγάλη αντοχή τους στο χρόνο, την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους. Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας, όπως και υλικά της αρεσκείας των πελατών μας, τα οποία φέρουν τη σφραγίδα κορυφαίων ελληνικών και ξένων εταιρειών που εμπορεύονται ή κατασκευάζουν δομικά υλικά.

Κάθε έργο μας -είτε ιδιωτικό είτε επαγγελματικό- εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον και το αρχιτεκτονικό στυλ της περιοχής στην οποία υλοποιείται. Οι κατασκευές μας αναδεικνύουν τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και ταυτόχρονα εμπνέουν τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς. Η επαγγελματική συνέπεια, η άριστη εξυπηρέτηση, η τεχνογνωσία, η ασφάλεια και η διαρκής υποστήριξη –ακόμα και μετά την παράδοση του έργου-  αποτελούν εγγύηση ποιότητας.

Εκτός από την περιοχή της Αττικής αναλαμβάνουμε κατασκευές σε μικρούς και μεγάλους ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με σεβασμό προς τους πελάτες μας.

company 01 01
company 01 01
company 02 02
company 02 02

Οι άριστης ποιότητας πρώτες ύλες μας περιλαμβάνουν, Ρωμαϊκά, Γαλλικά ή Βυζαντινά Κεραμίδια, Ασφαλτικά κεραμίδια, επικάλυψη με Χαλκό, Σουηδική Ξυλεία, Σύνθετη Ξυλεία, Ξυλεία Καστανιάς και Ευκάλυπτου, Ξυλεία ”Τράβα” Ελάτης Αυστρίας, Ξυλεία Πιτς Πάιν, Νιανγκόν, Ιρόκο, Μεράντι ή Κέδρο και πολλά άλλα κορυφαία δομικά υλικά.

Οι κατασκευές μας έχουν ως προϋπόθεση τις υπεύθυνες κλιματικές λύσεις. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πλήρως ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον. Οι προμηθευτές μας σε είδη ξυλείας, στεγανοποιητικά και θερμομονωτικά είναι πιστοποιημένοι με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας, υγιεινής του ανθρώπου και προστασίας του περιβάλλοντος. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε πάντα οικολογικά χρώματα με βάση το νερό.